Stages

LABEL51 heeft plaats voor enthousiaste stagiaires die ervaring op willen doen bij een eigentijds meubelmerk. We bieden verschillende stagemogelijkheden op zowel ons kantoor als in ons logistieke centrum in Tiel. Toon jij initiatief, ben jij bereid de handen uit de mouwen te steken en zoek je een uitdagende stage? Lees dan snel verder!

Jij:
- Bent een enthousiaste student(e) die staat te trappelen om praktijkervaring op te doen
- Steekt graag de handen uit de mouwen en toont zelf initiatief
- Bent op zoek naar een stage voor een periode van minimaal 10 weken

Werkzaamheden:
Afhankelijk van de opleiding die je volgt wordt in overleg het takenpakket samengesteld. Het uitgangspunt hierbij is om alle facetten van het werken in een woonwinkel aan bod te laten komen en je volledig te laten meedraaien in onze organisatie.

Magazijnmedewerk(st)er (MBO)
Als stagiair(e) zal je komen te werken in het magazijn, ter ondersteuning van het hoofd magazijn. Je werkt in een jong team. Een variatie aan werkzaamheden t.b.v. logistiek en het magazijn behoren tot je takenpakket.

Mediavormgever (MBO)
Voor onze afdeling DTP & Vormgeving zijn wij op zoek naar een mediavormgever. Je bent in staat goed te werken met de Adobe programma's Illustrator en InDesign, met name Photoshop kent geen geheimen voor jou. Je kent de basis van webdesign / webontwikkeling. Je zult je bezighouden met het bewerken van productfoto's, het bijhouden van de webshops, het ontwerpen van advertenties, folders, flyers, facebook etc. Je werkt nauw samen met de collega's van Sales & Marketing om de leukste ideeën werkelijkheid te laten worden, zowel online als offline. Verder kun je goed overweg met Windows en Mac.

Marketing (MBO & HBO)
Als stagiair(e) online marketing/zoekmachine optimalisatie (SEO) bij LABEL51 zorg je ervoor dat onze website beter gaat ranken in google. Je gaat meedenken over en werkt mee aan het ontwikkelen van verkoopondersteunende materialen zoals folders, brochures, catalogi, leuke salesacties e.d. Daarnaast is het onderhouden van de webshops jouw dagelijkse bezigheid.

Informatie en reactie:
Voor meer informatie, het stellen van vragen of het opsturen van je cv met bijbehorende motivatie kun je mailen naar vacatures@label51.com.

Kijk voor onze vacatures bij ons overzicht van de openstaande vacatures.