OVER LABEL51

Welkom thuis

Om maar even met de deur in huis te vallen: LABEL51 is hét leukste meubelmerk van Nederland. Scandinavisch, design of industrieel? LABEL51 heeft het allemaal. Met de producten van het merk LABEL51 kun je je eigen identiteit in je interieur aanbrengen. Houd je van warmte? Dan kies je voor natuurlijke tinten en materialen. Heb je lef? Combineer dan verschillende kleuren met elkaar. Ben je stoer? Ga dan voor industrieel afgewerkte meubels. In onze uitgebreide collectie vind je altijd iets wat perfect aansluit bij jouw woonstijl. Want er is niks fijners, dan je thuis voelen.

SFEERBEELD_-_OVER_ONS

Huismerk


15
Experience Stores42.000 m2
Warehouse2.000 m2
Showroom


35
Family members2012: 51 items
2022: 1000+ items


27
Gemiddelde leeftijd


LABEL51 is ontstaan uit passie voor meubelen, interieur design en gezelligheid in huis. Nu en in de toekomst streven wij er dan ook naar, om een eigentijdse collectie aan te bieden, met daarin zowel unieke als authentieke items, onder ons eigen huismerk. Onze Nederlandse designers en vormgevers werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen, waardoor er maandelijks nieuwe producten worden toegevoegd aan ons assortiment. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de laatste trends.

Het belangrijkste doel van LABEL51, sinds de oprichting van het bedrijf in 2012, is een stoere eigenwijze kijk op de woon- en werkwensen van vandaag bieden. Deze missie willen we bereiken door eigentijdse producten te leveren, van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

De sterke visie van LABEL51 maakt ons toonaangevend op de Nederlandse meubelmarkt, en dit wordt erkend. De laatste jaren groeit LABEL51 met minstens 40% per jaar, waar wij ontzettend trots op zijn!


Huisvesting

LABEL51_Nieuw_pand

Dankzij de doorgemaakte groei zijn wij begin 2021 gestart met de bouw van ons nieuwe pand, waarmee het magazijnoppervlakte is vergroot van 16.000 m² naar 42.000 m². Hiermee kunnen wij nóg grotere aantallen van nóg meer producten opslaan.

Bovendien is ook onze showroom uitgebreid naar 2.000 m². We kijken er ontzettend naar uit om jou hier te ontvangen voor een kop koffie, een goed gesprek én natuurlijk om onze nieuwste collectie te presenteren.