BETALEN EN ANNULEREN

Voor de regen thuis

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Via de webshop kun je betalen met iDEAL, Creditcard of Bancontact. Dit geeft jou de mogelijkheid om te betalen op de manier die jij het prettigst vindt.

Bestel je vanuit België? Dan kun je betalen met Bancontact/Mr Cash of Creditcard. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, zal de bestelling worden uitgeleverd.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?
Bestellingen kunnen tot 12 uur na orderbevestiging kosteloos worden geannuleerd. Helaas kunnen we een order niet wijzigen. Heb je het verkeerde artikel besteld? Geen probleem, wij annuleren de order zodat je opnieuw het juiste artikel kunt bestellen.

Let op: bestellingen van maatwerkartikelen kunnen niet geannuleerd worden.

Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik hier een kopie van krijgen?
Wanneer je je factuur kwijt bent, kun je inloggen op je account om het overzicht van jouw facturen in te zien. Je mag ons uiteraard ook mailen, dan sturen wij hem naar je door. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden. Ben je ook je ordernummer kwijt? Geef dan aan op welke datum en naam de bestelling is geplaatst, dan zoeken wij je factuur op.

Ik wil boven de € 1.500,- betalen met mijn creditcard, maar dit lukt niet.
Vanwege veiligheidsoverwegingen is het op onze website niet mogelijk om op één dag meer dan € 1.500,- te betalen met een creditcard. Neem contact met ons op voor een oplossing.

Is de getoonde prijs op de website inclusief BTW?
De prijs die bij het artikel wordt weergeven wanneer je niet, of met een consumentenaccount bent ingelogd, is altijd inclusief BTW. Voor klanten die zijn ingelogd met een zakelijk account, worden alle prijzen exclusief BTW getoond.