KLANTENSERVICE

Als kind aan huis

Bij LABEL51 staat de service hoog in het vaandel en wordt de klant dus zeer goed behandeld. Je bent bij ons als kind aan huis.

Het is ons doel om onze klanten blij te maken en zo goed mogelijk te helpen. Is er dus iets mis met jouw product of heb je een andere service gerelateerde vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een passende oplossing!

LABEL51 is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur op
0318-479837. Daarnaast kun je altijd een mail sturen naar service@label51.com of je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website!

De reviews die op onze site staan worden door Kiyoh verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van Kiyoh.

KLANTENSERVICE_-_SFEERBEELD