DEALER WORDEN

Van alle markten thuis

LABEL51 levert aan via verschillende kanalen aan ondernemers, met als gemeenschappelijk doel om bij te dragen aan het ultieme woongenot van de consument. Dit kan zowel offline als online, als op grote schaal met containerverkoop.


EXPERIENCE STORES

Bij de LABEL51 Experience Stores wordt er optimale merkbeleving gecreëerd. Na het opmeten van de beschikbare ruimte, wordt er een 3D tekening gemaakt en word je volledig ontzorgd tijdens de opbouw. Met ons concept wordt een optimale omzet per m2 gecreëerd! 

DEALER_WORDEN_-_PREMIUM_DEALERS


PREMIUM DEALERS

Onze premium dealers bestaan uit prachtige woonwinkels, verspreid over heel Nederland. Deze dealers presenteren zelf geselecteerde items van de LABEL51 collectie. De artikelen worden snel, vanuit ons magazijn geleverd en de orderimport kan volledig geautomatiseerd worden!

DEALER_WORDEN_-_WEBSHOP


WEBSHOPS

LABEL51 is te vinden op verschillende webshops, waar de leukste items kunnen worden besteld, die vaak al de volgende dag bezorgd worden door middel van dropshipment. Met behulp van de feed kan ons assortiment, heel gemakkelijk, online worden geplaatst!

DEALER_WORDEN_-_EXCLUSIEVE_CONTAINER_VERKOOP


EXCLUSIEVE CONTAINER VERKOOP

Interesse in extreem scherpe prijzen en een unieke collectie? LABEL51 faciliteert groothandelaren, inkoopgroepen en grote retailers bij het ontwerp, de productie, de kwaliteitscontrole en de levering van exclusieve producten. Inclusief eigen labels, artikelnummers en boxstickers!

DEALER_WORDEN_-_CONTAINER_VERKOOP


CONTAINER VERKOOP

Nog geen ervaring met de inkoop van containers, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wij kunnen je adviseren in de best verkopende producten, waarbij je kunt profiteren van extreem scherpe prijzen en nóg hogere marges.

DEALER_WORDEN_-_PROJECTINRICHTERS


PROJECTINRICHTERS

Doordat wij goed voorraad houdend zijn, kunnen wij op korte termijn grote aantallen leveren, ook voor projecten van omvang. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke items, voor lange termijn projecten. Helemaal hufterproof!