Restauranttafel 70x70x75 cm

Rough Mangohout l Zwart Metaal

199,-
Restauranttafel 70x70 cm van LABEL51 is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zware, zwart metalen onderstel een stoere en industriële restauranttafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer in horecagelegenheden! Deze restauranttafel zorgt dat lang tafelen nog leuker wordt.
Leverbaar
Wegens succes tijdelijk uitverkocht!

  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Restauranttafel Rough Mangohout 70x70x78 cm 1
Restauranttafel 70x70x75 cm
199,-

Technische details

Technische details
EAN 8720195422877
Personen aan tafel 2
Vrije hoogte onderzijde (in cm) 70
Diepte (in cm) 70
Breedte (in cm) 70
Hoogte (in cm) 75
Merk LABEL51
Materiaal Hout
Dikte tafelblad (in cm) 5
Kleur van de poten/onderstel Zwart
Materiaal poten/onderstel Metaal
Vorm Rechthoekig
Stijl Industrieel
Aantal poten 1
Handgemaakt Dit artikel is handgemaakt. Elk artikel is uniek. Onregelmatigheden in vorm en kleur getuigen van het individuele karakter.
Onderhoudstips Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd.
Artikelnummer AC-49.034 + MT-2294
Aantal dozen 3

Best verkocht