Hocker Arezzo

Taupe Microvezel

350,-
Hocker Arezzo van LABEL51 is een luxe, zeer kwalitatieve hocker, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Gebruik het als lounge gedeelte door de hocker aan een bank te schuiven of maak er een salontafel van door er een mooi groot dienblad op te zetten.
Leverbaar
16 - 20 weken

Let op: op maat gemaakte of op bestelling gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Bij annulering van een op maat gemaakt of op bestelling gemaakt artikel, worden annuleringskosten van ten minste 30% van de aankoop in rekening gebracht.

  • Bekijk dit artikel in een LABEL51 Experience Store
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Hocker Arezzo Taupe 1
Hocker Arezzo
350,-

Technische details

Technische details
EAN 8720195406914
Diepte (in cm) 74
Hoogte (in cm) 48
Breedte (in cm) 56
Merk LABEL51
Materiaal Microfiber
Kleur Taupe
Stijl Industrieel
Aantal zitplekken 1
Vorm Rechthoekig
Hoogte van de poten (in cm) 15
Zitcomfort Normaal
Vering Nosag
Onderhoudstips Het is normaal dat een bank in de loop van de tijd minimaal verzakt, plooivorming en niveauverschillen krijgt. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen raden we aan de kussens regelmatig op te schudden en niet altijd te kiezen voor dezelfde zitplek.

Tevens zal een bank te maken krijgen met minimale verkleuring door omgevingsfactoren. Daarom wordt er aangeraden de bank niet in direct zonlicht of dichtbij een warmtebron te zetten.
Materiaal onderstel Metaal
Vulling Koudschuim
Draaibaar Nee
Materiaal zitting Textiel
Zithoogte (in cm) 48
Stof Missouri Taupe 04
Artikelnummer ND-61.761
Aantal dozen 1
Maat verpakking (lxbxh in cm) 35x88x58
Gewicht incl verpakking in gram 14000

Best verkocht