Fauteuil Livo Rechts

Winered Chic Boucle

625,-
Fauteuil Livo rechts van LABEL51 is een luxe en zeer kwalitatieve fauteuil, uitgevoerd in wine red chic bouclé. Livo vormt met zijn indrukwekkende design, bestaand uit organische vormen een echt pronkstuk in een interieur. Livo is extra bijzonder omdat het gaat om een asymmetrische fauteuil die individueel te gebruiken is naast een gave sidetable of te combineren is met een Livo fauteuil links, waardoor er een gezellig tafereel ontstaat.
Leverbaar
Op aanvraag
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Fauteuil Livo Rechts
Fauteuil Livo Rechts
625,-

Technische details

Technische details
EAN 8720195424345
Diepte (in cm) 83
Hoogte (in cm) 72
Breedte (in cm) 84
Merk LABEL51
Materiaal Boucle
Zitdiepte (in cm) 65
Breedte van de poten (in cm) 4
Hoogte van de poten (in cm) 4
Hoogte armleuning (in cm) 63
Aantal zitplekken 1
Vorm Rond
Zitcomfort Normaal
Stijl Design
Kleur Winered
Hoogte rugleuning (in cm) 72
Onderhoudstips Het is normaal dat een bank in de loop van de tijd minimaal verzakt, plooivorming en niveauverschillen krijgt. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen raden we aan de kussens regelmatig op te schudden en niet altijd te kiezen voor dezelfde zitplek.

Tevens zal een bank te maken krijgen met minimale verkleuring door omgevingsfactoren. Daarom wordt er aangeraden de bank niet in direct zonlicht of dichtbij een warmtebron te zetten.
Materiaal onderstel Kunststof
Vulling Schuim
Draaibaar Nee
Materiaal zitting Textiel
Zithoogte (in cm) 43
Stof Genova Diella Winered 1034
Artikelnummer LT-63.018
Aantal dozen 1
Maat verpakking (lxbxh in cm) 87x86x75

Best verkocht

logo